Værkstedet i medierne

2019

Teknisk Landsforbund

I november 2019 deltog jeg som indbudt udstiller i Teknisk Landsforbunds Faglige festival i Fredericia. De lavede en video, hvor jeg optræder et par gange. Linket starter hvor jeg optræder for første gang, og efterfølgende dukker jeg op igen. Og igen. 

Nyborg Folkemøde 

Senere samme måned var jeg med til Nyborg Folkemøde, hvor jeg også havde en stand med reparationer og snak med mange mennesker. Heriblandt en journalist fra Fyens Stiftstidende, som var så sød at skrive en fin artikel som handler lidt mere om de værdier ser ligger bag min lille biks

Og inden Folkemødet havde der været en journalist ude og lave en lille introfilm: 

2018

Også i 2018 fangede værkstedet interessen hos nogle store medier i Danmark.

Først dagbladet Politiken

I foråret 2017 havde jeg repareret en røremaskine for redaktøren af “Lørdagsliv” sektionen, og hun kvitterede ved at sende en journalist og fotograf ud at snakke med mig i begyndelsen af 2018.

Det blev til denne artikel, som egentlig fortæller meget om hvad jeg laver, og hvorfor.

Mandagen efter at den havde været i avisen, kom der to henvendelser fra TV2.
Den ene var fra Go’ Aften Danmark, som gerne ville have mig med i showet samme aften. “Ja tak” sagde jeg.
Den anden var fraTV2 Nyhederne, som gerne ville komme ud og filme mig til et indslag torsdagen efter. “Ja tak” sagde jeg.
Her kan du se, hvad der kom ud af det.

TV2’s Go’ aften Danmark

Du kan se den glimrende præsentation, som kom ud af det, her:

TV2 Nyhederne

Nyhederne lagde en lidt anden vinkel på det, for det kom til at handle mere om det store spring jeg havde taget, og hvorfor.
Her er det:

– Og efter al den hype, så ringede Carsten Eskelund med en sindssyg ide han havde fået, og inden jeg fik set mig om, så havde jeg sagt ja til at deltage i:

Live on stage reparation! :

Reparationsværkstedet var i København d.27/4, til en intens aften, hvor jeg optrådte med at reparere publikums ting, imens jeg talte med Carsten Eskelund, som både kunne stå op og være en meget sjov mand, samtidig, samtidigt.
Det skete på Posthus teatret.

Det gik så godt, at Carsten og jeg arbejder på at komme til at lave noget lignende andre steder.

TV2 Fyn: Fortalt

De fortalte om værkstedet d. 17/6, og her er hvad de viste:

Har det ovenstående givet dig lyst til at kontakte mig, så ring endelig på 6170 3325 eller skriv her: